У Зеленського анонсували велике Азійське турне президента

В ОП наголосили, що Україна має чимало економічних інтересів в КНР, Південній Кореї, В'єтнамі, Таїланді, Сінгапурі.

У другому півріччі 2021 року планується турне президента Володимира Зеленського азійськими країнами. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Ігор Жовква, передають Патріоти України з посиланням на ZN.UA.

Він наголосив, що Україна має чимало економічних інтересів у Південній Кореї, В'єтнамі, Таїланді, Сінгапурі, які й стануть основними напрямками зазначеного турне.

Крім того, за інформацією заступника керівника ОП, українська влада прагне розвивати відносини з КНР.

“У відносинах із Китаєм ключовим завданням є розвиток взаємовигідної торговельно-економічної співпраці, передусім подальше нарощування обсягів експорту української продукції до цієї держави, розширення номенклатури експортованих товарів, зміцнення позицій на китайському ринку українських виробників сільськогосподарської продукції”, - додав Жовква.

Дипломатичний радник президента додав, що актуальним завданням залишатиметься залучення китайської сторони до реалізації в Україні окремих інфраструктурних проектів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...