"У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі", - Мостова

Володимир Зеленський протримається на посаді, доки в Україні не з'явиться альтернатива.

Зеленський хотів і все ще хоче щось змінити. Але виглядає це, наче розмовляємо з телевізором. Навіть коли призначає на посади людей, які не крадуть, ми розуміємо: через некомпетентність можемо втратити більше, ніж вони украли б, розповіла головна редакторка видання "Дзеркало тижня" Юлія Мостова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Володимир Олександрович переоцінив свої можливості, надягнув надто велику корону, підібрав заслабке оточення. Став його заручником. Це найкапсульованіший президент за всю історію України - з точки зору надходження до нього інформації й відсутності вміння робити власну експертизу", - говорить Юлія Мостова.

Частина виборців таки отримали відчуття "свого" при владі. "У нас же хімік може стати директором фітнес-центру і не комплексувати. Так само вважають і щодо посади президента", - каже Мостова.

Вся 30-річна історія незалежної України побудована на шансах вижити. Це чергова можливість мобілізуватися, перебудуватись, залишити заробітчан і дати їм роботу. Визначитися з пріоритетами в економіці.

"Але на заваді є дві речі. Перша - влада неспроможна організувати людей на виконання великих завдань. Друга - ми не вміємо об'єднуватись. Щоб Україна стрибнула на новий рівень - необхідно, щоб кожен був не тільки за себе", - зазначає Юлія Мостова.

У Зеленського немає конкурента, тому він досі при владі. Протримається, доки сформується альтернатива.

"Він молода радянська людина. Не розуміє всього про Україну. Йому небайдужі люди, але вони для нього не мають національності. Можливо, міг би з часом зрозуміти мотивації, які є в різних частинах країни і не сприймати західну як загрозу для себе. За рік Зеленський не змінився в головному - не усвідомив свою невідповідність посаді", додала Мостова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...