У Зеленського пояснили, коли українцям очікувати на зниження тарифів (відео)

Представник президента в Кабінеті міністрів підкреслив, що ціни на тепло і газ мають певні обмеження щодо МВФ.

Андрій ГерусПредставник президента в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що Володимир Зеленський безпосередньо не обіцяв зниження тарифів для українців. "Зеленський напряму не обіцяв зниження тарифів, хоча він розуміє, що це є проблемою. Якщо послухати, що саме говорив президент у ролику про тарифи, то там він заявляв про потребу збільшення видобуток газу, інвестування, зупинку імпорту газу й розвиток експорту. Тоді ціна на газ у нашій країні впаде на 20-30%, а, може, й більше", – повідомив Герус в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

За його словами, Зеленський жартував про тарифи, що вони високі. "Зеленський жартував про "Роттердам+", що це корупційна формула. Але прямих обіцянок він не давав. Звичайно, що люди десь у напівнатяках хочуть бачити те, що вони хочуть бачити. Те, що люди його підтримали, означає, що вони готові голосувати за якусь більшу ідею, мрію, майбутнє, аніж просто зниження тарифів. Якщо в нас зарплати будуть більші, то і тарифи можуть бути не такою проблемою", – повідомив Герус.

Представник президента в Кабінеті міністрів підкреслив, що ціни на тепло і газ мають певні обмеження щодо МВФ. "Політика й позиція такі, що треба продовжити співпрацю з МВФ. У нас ріст ВВП не той, де ми можемо бути самостійно й сказати, що ми без них далі розвиваємося та справляємося", – підсумував Герус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...