У Зеленського відхрестилися від заяв очільника президентського Офісу

Ніяких регіональних мов, кажуть у партії Зеленського та посилаються на Конституцію.

Слова голови Офісу президента Андрія Богдана про "регіональну російську" для Донбасу не співпадають з позицією партії "Слуга народу". Єдиною державною мовою є українська. Про це заявив представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, передають Патріоти України.

"Те, що ви озвучили (цитата Богдана. - ред.), це однозначно слід трактувати, як особисту позицію Андрія Богдана. Оскільки вона не зовсім корелюється з тим, що заявлено у програмі нашої партії. Для нас визначальним є положення статті 10 Конституції України, відповідно до якої єдиною державною мовою є українська. Ці питання вам логічно було би задавати до автора інтерв'ю", - сказав представник президента.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...