У Житомирі розгорівся скандал через побиття дітей

Керівник "Народного художнього колективу" ансамблю танцю "Посмішка" Тетяна Лопарева вдарила 8-річну дівчинку під час репетиції.

Про непедагогічні прийоми викладання хореографії повідомив батько учасниці ансамблю, передають Патріоти України з посиланням на Житомир.info.

"Інцидент трапився 24 травня під час репетиції концерту, який відбудеться 30 травня. Я забирав дитину після заняття: донька, яка завжди з радістю ходила на танці, цього разу була в сльозах. Коли я запитав, що сталося, вона розповіла про ляпас, який отримала від Тетяни Миколаївни. Удар по щоці педагог прокоментувала ще й образою: "Дурбелику, танцюй краще!" — розповів Іван.

За словами Івана, від доньки він також дізнався про те, що тиждень тому педагог вдарила ще одну маленьку учасницю колективу.

Житомир.info зв'язався з батьком цієї дівчинки. За його словами, дитина не одразу розповіла батькам про те, що трапилося, а тільки навідріз відмовилася ходити на заняття з танців. "Ми з дружиною почали розпитувати доньку, і вона зізналася, що викладачка брала її за лікті й била по обличчю її ж руками. На заняття ми, звичайно, дитину більше не поведемо. А сьогодні написали скаргу в департамент освіти Житомирської міської ради", — повідомив батько 7-річної учасниці ансамблю Роман.

Лопарева також прокоментувала ситуацію, що склалася. "Я не можу зрозуміти, в чому справа. Мені шкода, що батьки так чинять замість того, щоб бути вдячними, що їхніх дітей вчать прекрасному. Так, це не малювання, грає музика, і треба швидко повернутися, можливо, десь, коли допомагала повернутися в ритм, зачепила дитину, торкнулася. Але були присутні інші діти, педагоги. Те, що я когось била, це наклеп, брехня. Мені дуже неприємно. Якщо батьки будуть мене звинувачувати, я звертатимуся до суду. Прикро, що люди хочуть по-іншому викласти факти", — заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...