У Житомирі водохресне купання обернулося страшною трагедією

Чоловік 50-60 років тільки почав роздягатися і впав від серцевого нападу.

У неділю, 19 січня, в Житомирі, в місцевому гідропарку, стався смертельний інцидент, в ході якого помер чоловік, передають Патріоти України з посиланням на Журнал Житомира.

Медики не встигли надати допомогу чоловікові.

"Це сталося приблизно о 12.00. Чоловік 50-60 років тільки почав роздягатися і впав від серцевого нападу. Швидкої допомоги на місці не було. Лікарів шукали серед оточуючих, але марно. За 20-30 хвилин проїхала швидка допомога, але лікар вже нічим не зміг допомогти", - розповів виданню свідок трагедії Олександр Гупол.

Відомо, що чоловік не купався, йому стало погано зовсім раптово ще на березі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...