Удари по "позиціях ворога" і захоплення селищ: Армія Азербайджану пішла у наступ у Нагорному Карабасі

Наразі Міноборони Азербайджану повідомляє, що військові взяли під контроль 4 селища Фізулінського району і 2 села Джебраїльського району в Нагірному Карабасі.

Азербайджанська армія наступає у напрямку Агдеринського і Тертерського районів. Йдеться про територію, що контролюється невизнаною Нагірно-Карабахською Республікою. Наразі Міноборони Азербайджану повідомляє, що військові взяли під контроль 4 селища Фізулінського району і 2 села Джебраїльського району в Нагірному Карабасі. Про це заявили президент Азербайджану Ільхам Алієв та глава пресслужби Міноборони країни Вагіф Даргяхли, передають Патріоти України з посиланням на haqqin.az.

Наразі азербайджанська армія завдає ударів по військових позиціях ворога, і в результаті цих ударів виведено з ладу велику кількість військової техніки противника, – розповів Алієв.

Президент Азербайджану також наголосив: вранці 27 вересня збройні сили Вірменії з важкої артилерії та інших видів озброєння піддали обстрілу населені пункти і військові позиції країни.

За словами Алієва, у результаті обстрілів є втрати, а також поранені серед цивільного населення і військовослужбовців.

Азербайджан захопив кілька селищ

Згодом у Міноборони Азербайджану заявили, що під час операції були знищені пости в напрямку Агдаринського району і Муровдагу, а панівні висоти взяті під контроль.

"Під час контрнаступу азербайджанська армія прорвала лінію оборони Збройних сил Вірменії та звільнила селища Гараханбейлі, Гервенд, селище Горадіз, Боюк Марджанли і Рюзгар", – передають у відомстві.

Водночас Вірменія поки спростовує таку інформацію та натомість публікує відео знищень військової техніки Азербайджану.

Вірменія оприлюднила кадри знищення танків Азербайджану: відео


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...