UFC 249: Гетжі сенсаційно нокаутував Фергюсона у титульному бою (фото, відео)

Головний бій турніру UFC 249 пройшов в ніч з 9 на 10 травня у Джексонвіллі (штат Флорида, США)

Американський боєць Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Джастін Гетжі сенсаційно переміг співвітчизника Тоні Фергюсона і завоював титул тимчасового чемпіона у легкій вазі, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Головний бій турніру UFC 249 пройшов в ніч з 9 на 10 травня у Джексонвіллі (штат Флорида, США) і завершився перемогою Гетжі технічним нокаутом в п'ятому раунді.

Фергюсон вважався очевидним фаворитом бою і в першому раунді спочатку підтверджував цей статус, тримаючи суперника на дистанції. До того ж, Джастін постійно намагався вкладатися в кожен удар, витрачаючи сили.

Однак уже з другої п'ятихвилинки Гетжі став перехоплювати ініціативу, раз по раз потрапляючи в ціль. У середині третього раунду Джастін підловив опонента лівим боковим, а потім серією з двох джебів, змусивши Фергюсона похитнутися. У наступному відрізку бою Тоні змушений буквально втечею рятуватися від нокауту.

Джастін Гетжі

П'ятий раунд перетворився в повне домінування Гетжі, кожен удар якого влучав у ціль. У підсумку після чергового точного влучання кут Тоні Фергюсона відмовився від продовження бою.

Таким чином, Джастін Гетжі став головним претендентом на бій з володарем повноцінного чемпіона в легкій вазі росіянином Хабібом Нурмагомедовим. У свою чергу Фергюсон перервав серію з 12 поєдинків без поразок.

Тоні Фергюсон

Відзначимо, що спочатку Фергюсон повинен був битися саме з Хабібом 18 квітня в Нью-Йорку, проте через пандемію коронавірусу бій зірвався. Пізніше було перенесено і сам турнір UFC 249.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...