Угорщина надала для транзиту заробітчанам лише 4 години на добу

Українським, румунським та сербським працівникам, які прямують до країн Західної Європи, дозволяється в'їжджати на територію Угорщини лише протягом встановленого часу.

Представник оперативної групи боротьби з коронавірусом Роберт Кіш заявив, що у гостьових працівників є чотири години, щоб в'їхати в країну через три КПП - в Роске, Нодьлок чи Загонь, передають Патріоти України з посиланням на Mukachevo.net.

Раніше Угорщина повідомила про часові обмеження для перетину кордону: в’їзд з України до Угорщини, запланований на період після 20 квітня 2020 року, може відбуватися з 16:00 до 20:00.

В’їзд на територію Угорщини дозволяється лише на автомобілі чи мікроавтобусі, придатному для перевезення максимум 9 осіб. На цих транспортних засобах наліплюють жовті попереджувальні знаки. Їхати до пункту призначення тільки за визначеним транзитним маршрутом та в транспортному засобі, на якому відбувся перетин кордону.

Гостям, які в'їжджають на територію Угорщини, надається письмова інформація про встановлені часові інтервали, а також усні пояснення.

"Нова система контролю прикордонного руху слугуватиме для того, щоб гостьові працівники, які прямують до Західної Європи, залишали країну в найкоротші терміни", - зазначив Роберт Кіш.

Особа, яка прямує лише до Угорщини не зможе залишати місце самоізоляції, вказане за адресою, протягом 14 днів. Правоохоронці можуть перевіряти це кілька разів на день. Порушників буде притягнуто до відповідальності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...