"Україна - це свобода": Відомий білоруський репер хоче отримати громадянство України (відео)

Як зазначив репер, тут йому комфортно, тут живуть близькі йому люди.

Білоруський репер Серьога (Поліграфъ Шарікoff), автор хіта 2000-х "Чорний бумер", має намір офіційно стати громадянином України. Про це співак і учасник нового сезону шоу Танці з зірками 2019 згадав в ефірі 3 випуску, передають Патріоти України.

Як зазначив репер, який спочатку мав лише посвідку на проживання, Україна - його земля. Тут йому комфортно, тут живуть близькі йому люди. "Я нещодавно прийняв рішення отримати український паспорт. Україна для мене - це свобода. Я хочу бути тут, серед цих людей. Це моя земля, мені тут добре", - розповів Серьога незадовго до свого виступу.

Особливою для співака країна є ще й тому, що саме в Україні він зустрівся свою другу дружину, яка народила йому двох дітей: "Тут я зустрів жінку, яка народила мені двох прекрасних синів. У Кропивницькому живе мій улюблений дядечко з усім своїм сімейством", - додав співак.

Чи запущена вже процедура отримання громадянства і як скоро репер зможе похвалитися українським паспортом, поки не відомо.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...