Україна і Білорусь готують обмін підозрюваними в шпигунстві

​У п'ятницю, 4 жовтня, в Житомир прилітає президент Білорусі Олександр Лукашенко.

На зустрічі президентів України і Білорусі обговорять питання обміну підозрюваними в шпигунстві, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Відзначають, що також однією з тем розмов лідерів країн може бути затриманий два роки тому в Білорусі кореспондент "Українського радіо" Павло Шаройко, якого звинуватили у шпигунстві.

Журналістка Наталія Мосейчук, задала питання міністру закордонних справ України Вадиму Пристайко, чи можуть бути в цій темі якісь поступки. "Завтра буде. Поступка. Завтра буде те, про що засоби масової інформації з радістю зможуть повідомити", - відповів міністр.

За даними Радіо Свобода 3 жовтня Новозаводський суд в Чернігові звільнив з-під варти під особисте зобов'язання громадянина Білорусі Юрія Політику, якого звинуватили в шпигунстві на користь його країни. Раніше Лукашенко говорив про це з тоді ще президентом України Петром Порошенком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...