"Україна і Росія могли б бути партнерами, але...", - Зеленський

Президент України переконаний, що молоде покоління росіян не розділяє політику Кремля.

Володимир Зеленський

Росія та Україна можуть бути партнерами, оскільки більшість росіян не хочуть, аби була війна. Відсоток людей з антиукраїнськими настроями, найімовірніше, зростає у РФ через пропаганду. Такої думки дотримується президент Володимир Зеленський. Про це він розповів в інтерв’ю The Guardian, передають Патріоти України.

"Напевно, партнером України з Росією зможе бути, і я дійсно хотів би бути свідком цього не через 100 років. Я хотів би це побачити. Тому що я впевнений, що більшість росіян не хоче, щоб була війна", – наголосив глава держави.

Однак він додав: Путіна як імовірного партнера "не відчуває". Він також додав, що переговори з Путіним йдуть важко, оскільки лідер країни-агресора наполягає на мінських угодах, Україна ж має намір їх змінити.

Окрім того, Зеленський переконаний, що молоде покоління росіян не розділяють політику Кремля. На його думку, на них складно повпливати пропагандистськими повідомленнями. "Я впевнений, що вони не розуміють, як це – напасти на іншу країну. Вони не розуміють, чому хтось каже, що Україна – це частина така-то, Крим їм подарували тоді-то", – сказав Зеленський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...