"Україна як успішна альтернатива путінізму": Американський експерт назвав найжахливіший кошмар володаря Кремля

Сінґ радить США посилити двосторонню економічну допомогу Україні.

Створення успішної альтернативи путінізму поблизу Росії – сценарій, який давно був найжахливішим кошмаром президента Росії Володимира Путіна, переконаний Даліп Сінґ, дослідник аналітичного Центру нової американської безпеки, який раніше працював у Міністерстві фінансів США. Про це експерт, серед іншого, заявляє у своїх матеріалах, підготовлених до слухань Комітету з фінансових послуг Конгресу США на тему санкцій 15 травня, передають Патріоти України з посиланням на Голос Америки.

Санкції мають доповнювати загальну політику США стосовно Росії, заявляє експерт. Крім санкцій, США мають впливати на настрої росіян, вважає Сінґ, зокрема, висвітлювати питання корумпованості і злочинності путінського режиму, а також посилювати зусилля на підтримку України як успішної демократичної країни, позитивної альтернативи Росії. Сінґ закликає США провадити «стратегію економічного нападу в ближньому зарубіжжі Росії».

«Україна залишається найбіднішою країною в Європі за доходом на душу населення, значною мірою тому, що зусилля реформ зупинились. Тривають витоки капіталу з країни, кредитування захлинається через високі відсоткові ставки і проблемні кредити на рівні 50%. Корупція залишається поширеною у фінансовій та судовій системах», – мовиться у матеріалах Сінґа, поданих до комітету Конгресу.

Сінґ радить США посилити двосторонню економічну допомогу Україні. «Найбільш впливовий крок, який можна тут вжити, – це надання підтримки на двосторонній основі від США, щоб посилити постійні пріоритети МВФ щодо подолання корупції, покращення верховенства права, захисту прав власності. Загальною метою має бути створити успішну альтернативу путінізму – сценарій, який давно був найжахливішим кошмаром Путіна», – мовиться в матеріалах експерта до слухань.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...