"Україна любить своїх бійців": Відомий терорист "ЛНР" позаздрив ЗСУ

На сьомий рік війни на Донбасі бойовики "народних республік" змушені за власні фінанси купувати підручні засоби для будівництва укріплень на фронті.

Бойовик "ЛНР" Максим Фомін, відомий як Владлен Татарський, в своєму Telegram-каналі заявив, що йому смішно чути заяви військового керівництва про "другу лінію оборони", передають Патріоти України.

"Там-то і першої в 90% випадків немає. Так, подоба, найчастіше. Проблема не солдат. Бійців треба грамотно навчати обкопуватися, а вчити нікому. "Радники" цього не вчать, так як самі н***я не знають (відразу згадую наказ вирити бліндаж на 15 осіб ...)", - написав найманець.

Крім цього, окупаційна влада Донецька і Луганська не дає будматеріалів для зведення укріплень. Терористи змушені за власні кошти будувати захисні споруди. "Неодноразово спостерігав як ворогу (ЗСУ - ред.) будматеріал підвозять. Там більше люблять своїх бійців. Я б усіх, хто сидить в республіках на сигаретах, алкоголі, вугіллі та бензині, обклав спецподатком на війну. Але керівництву республіки по**й на бійців", - стверджує Татарський.

Крім цього, не вистачає людей, готових вирушити на фронт. Їх немає навіть на передовій лінії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...