Україна розповість в ОБСЄ про російських снайперів-убивць на Донбасі

Днями Об'єднаним силам вдалося отримати відео роботи підрозділу снайперів ФСБ Російської Федерації, зняте безпосередньо самими російськими спецназівцями під час вогневого ураження українських воїнів.

Члени делегації нашої країни детально розкажуть на наступному засіданні Форуму ОБСЄ із співробітництва в галузі безпеки у Відні про участь у війні на Донбасі підрозділи снайперів ФСБ Росії, які використовують в тому числі і французьке обладнання. Про це повідомив заступник постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні Ігор Лоссовський, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«Нещодавно Україні вдалося отримати черговий і беззаперечний доказ безпосередньої участі Росії у війні на Донбасі - відео роботи снайперського підрозділу ФСБ РФ під час вогневого ураження українських воїнів на Донбасі в лютому 2020 року. Детальну інформацію з цього приводу ми надамо делегаціям країн-учасниць під час наступного пленарного засідання Форуму безпеки співробітництва», - сказав він.
Планується, що будуть розкриті імена, прізвища та посади військовослужбовців РФ, причетних до вбивств українських військовослужбовців.
Також дипломат зазначив, що раніше делегація України вже звертала увагу іноземних партнерів на активне розгортання Росією снайперських груп на Донбасі, зокрема, за рахунок бойовиків, які пройшли курси підготовки снайперів в навчальних центрах Південного військового округу ЗС РФ.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...