"Україна стане членом НАТО", - Столтенберг

Президент України Володимир Зеленський розпочав зустріч з генсеком НАТО Йенсом Столтенбергом в Маріїнському палаці в центрі Києва.

Про це повідомляють інформаційні агентства з посиланням на заяву прес-служби президентського Офісу, передають Патріоти України.

У заяві наголошується, що переговори сторін проходять у вузькому колі. Відповідно до представленого пресі плану заходів, після переговорів почнеться засідання Комісії Україна - НАТО, яке відбудеться в рамках візиту ради Північноатлантичного Альянсу в Україні.

В інтернеті було опубліковано відео початку засідання, на якому виступили Зеленський і Столтенберг. При цьому генеральний секретар Альянсу заявив про готовність членів НАТО прийняти Україну до свого складу після виконання ряду умов.

У той же час Москва взагалі не має права голосу в цьому питанні. При цьому Столтенберг напередодні ошелешив РФ заявою про те, що Україна стане членом НАТО. "Моя точка зору на питання членства України така ж, як і точка зору НАТО. Ми прийняли рішення в Бухаресті на саміті НАТО в 2008 році. І там ми вирішили, що Україна стане членом НАТО. І це рішення залишається в силі. Ми повторювали це рішення багато раз", - заявив він під час візиту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...