"Україна в піснях": Співачка NAVKA показала кліп з окупованих Криму і Донбасу (відео)

Проект охоплює найпрекрасніші куточки і має на меті показати красу нашої країни.

Українська співачка NAVKA (Марина Тимофійчук) представила неоднозначний кліп на пісню "Сивий коню" в рамках проекту "Україна в піснях". Проект охоплює найпрекрасніші куточки і має на меті показати красу нашої країни. Не всі заплановані міста для зйомок доступні для українців, саме тому співачка NAVKA думками перенеслася на Схід України і "зняла" кліп на окупованих територіях. Про це повідомила прес-служба артистки, передають Патріоти України.

"Я з дитинства мріяла зняти кліп в Кримських горах, виноградниках і на берегах Алушти. А також на оспіваних териконах Слобожанщини. Неймовірні масштаби, які, на жаль, зараз недоступні більшості українців. Саме тому я зняла кліп так, як змогла..." – зазначила виконавиця.

Пісня "Сивий коню" є першою, яку NAVKA записала під час фольклорної експедиції в селі Юженець на Буковині.

"І хоча зараз я не можу зробити відео і прорекламувати туристичні маршрути на південному сході, я впевнена, що колись я ще зніму там не один кліп після повернення наших територій під юрисдикцію України. Трек для цього відео обраний теж не випадково. І хоча слова в ньому незвичайні рядовому українцеві через їх давнинувслухайтеся, там багато мудрості", – додала співачка.

Нагадуємо, співачка NAVKA запустила власний соціальний проект "Україна в піснях": 13 тижнів, 13 українських народних пісень, які ви зможете почути по-новому і 13 кліпів з найчарівніших міст України. Це проект, який не тільки має на меті відродити українські народні пісні, а й показати українцям прекрасні куточки країни. Головна мета проекту – показати якою може бути сучасна Україна і сучасна українська культура.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...