Українка, яка отримала травму на нерозчищеній дорозі, судитиметься з комунальниками

Перед падінням львів'янка цілий тиждень дзвонила на гарячу лінію з проханням прибрати цю вулицю.

У Львові жінка, яка зламала ногу на нерозчищеній дорозі, збирається подавати до суду і добиватися відшкодування збитку, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Жінка впала, коли переходила дорогу. Вона впала, але встати вже не змогла. Лікарі діагностували у неї перелом ноги. Перед падінням містянка цілий тиждень дзвонила на гарячу лінію з проханням прибрати цю вулицю.

Галина Когут впала в кількох метрах від під'їзду. На допомогу їй відразу кинулися перехожі, але встати потерпіла не змогла через шалений біль. Дочка принесла їй стілець, щоб дочекатися "швидку".

"Каша, я ставлю ногу, ця нога підвертається і я падаю, під кашею був лід. Я відчула, що тріснула кістка", — згадує потерпіла.

Комунальні служби вислали перед травмою жінці фото розчищеного тротуару, але про саму дорогу вони забули. Чиновники зараз запевняють, що дорогу посипали сумішшю проти ожеледиці.

"Звичайно, чистили. Я не можу встановити причину, чому вона впала. Якщо комісія, відповідні органи встановлять, що було слизько, тоді так. Я не експерт", — пояснив заступник Шевченківської райдержадміністрації Святослав Кістяк.

Перехожі кажуть, що на цій дорозі досі слизько. Адвокати зазначають, що навіть якщо жінка переходила дорогу не по "зебрі" - це не знімає відповідальності з комунальників.

Зараз Галина буде подавати в суд, бо їй доведеться ставити пластину в ногу і провести два місяці лежачи.

За словами адвокатів, у таких випадках відразу треба робити фото чи відеофіксацію місця, де отримали травму, і самих пошкоджень. Або ж — викликати поліцію. Тоді збір доказів лягає на "копів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...