Українська акторка отримала нагороду за кращу жіночу роль на міжнародному кінофестивалі

Стрічка «Анна» – це сумна розповідь про нелегку долю матері-одиначки у невеликому промисловому місті на охопленому війною сході України, відчайдушні мрії про краще життя та нелегкий вибір життєвих цінностей.

Українська акторка Світлана Барандич здобула перемогу у номінації на кращу жіночу роль на міжнародному кінофестивалі в Лімерику (Ірландія). Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Ірландії у Facebook, передають Патріоти України.

«Вітаємо акторку з України Світлану Барандич з перемогою у номінації на кращу жіночу роль на Міжнародному кінофестивалі Річарда Гарріса, який відбувся 22-28 жовтня 2019 р. в ірландському місті Лімерик, за головну роль у короткометражному фільмі «Анна» режисера Декеля Беренсона (народився в Ізраїлі, мешкає у Великій Британії)», - йдеться у дописі.

Стрічка «Анна» – це сумна розповідь про нелегку долю матері-одиначки у невеликому промисловому місті на охопленому війною сході України, відчайдушні мрії про краще життя та нелегкий вибір життєвих цінностей. Фільм знятий у копродукції України, Ізраїлю та Великої Британії.

Автори фільму: режисер та сценарист Декель Беренсон, оператор-постановник Володимир Іванов, художник-постановник Кара Балеян та режисер монтажу Єгор Трояновський.

Головні ролі виконали українські актори Світлана Барандич, Анастасія Вязовська, Ліна Чорнодуб та американський актор Ерік Р. Гіліет.

Світова прем'єра стрічки відбулася 24 травня 2019 року на 72-му Каннському міжнародному кінофестивалі, де вона брала участь в основній конкурсній програмі у змаганні за Золоту пальмову гілку за найкращий короткометражний фільм. Фільм також увійшов до програми Національного конкурсу 48-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...