"Українська держава повернула нас додому": Що сказав "шпигун Хунти" Сущенко в аеропорту "Бориспіль" (відео)

У першому коментарі після трирічного полону Сущенко подякував президенту України Володимиру Зеленському, який "не поступившись національними інтересами, знайшов потрібні слова і переконав лідера частини росіян піти назустріч і здійснити акт гуманізму".

Роман Сущенко

Український журналіст Роман Сущенко, звільнений із російської в'язниці 7 вересня, розповів, що підготовка до обміну полоненими почалася в РФ о 4 ранку, виїзд політв'язнів – о 10:00. При цьому по дорозі до Внуково українців провезли через всю Москву, проїжджаючи Кремль, передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

"Сьогодні ми стали свідками здорового глузду. 7 вересня для мене і моєї сім'ї – особливий день: українська держава повернула нас додому", – сказав колишній політв'язень.

Він додав, що Україна продемонструвала чітку, виважену і спадкову політику захисту прав своїх громадян, а також прихильність до демократичних, цивілізованих принципів розвитку.

"Зеленський сьогодні зробив щасливими 35 українських сімей. Але його слухають і дивляться ще близько 100 сімей. Закликаю продовжити цей успіх і повернути батькам їх дітей, чоловіків", – зазначив він.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...