Українська переможниця Євробачення вдруге стала мамою

Зіркова співачка поділилася прекрасною новиною.

Українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками радісною новиною - вона знову стала мамою. Переможниця Євробачення 2016 подарувала своєму чоловікові Бекіру Сулейманову другого сина. Про поповнення в родині знаменитість повідомила на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Малюк з'явився на світ 19 червня в одному з приватних пологових будинків Києва. Другу дитину Джамала і Бекір назвали Селім-Гірай.

"Ласкаво просимо до нашого бенду! Мій другий принц - Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19.06 народився найпунктуальніший малюк. (За статистикою входить у 4%, тому що народився у прогнозовану дату, саме в свій час)", - поділилася зіркова матуся .

Шанувальники і колеги співачки закидали її привітаннями і побажали малюкові здоров'я, а батькам - терпіння.

Нагадаємо, Джамала і Бекір одружилися 26 квітня 2017 року. Весілля відбулося в Ісламському культурному центрі міста Києва у вузькому колі родичів і друзів. 27 березня 2018 року біля пари народився їхній первісток. Батьки дали малюкові кримськотатарське ім'я - Емір-Рахман.


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...