"Українська школа онлайн": Опубліковано повний розклад занять онлайн уроків для школярів в Україні

У понеділок, 6 квітня, о 10 ранку для учнів 5-11 класів розпочався проект "Всеукраїнська школа онлайн".

Уроки будуть транслюватися з 11 предметів на кількох українських каналах, а також на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна. Далі - мовою оригіналу:

"Проект стал возможным благодаря совместным усилиям Офиса президента, Министерства образования, общественного союза "Освитория", а также сорока неравнодушных педагогов, которые будут вести уроки.

Транслироваться уроки будут по:

  1. украинскому языку,
  2. украинской литературе,
  3. истории Украины,
  4. всемирной истории,
  5. английскому языку,
  6. физике,
  7. алгебре,
  8. геометрии,
  9. географии,
  10. химии,
  11. биологии.

Занятия для всех классов можно будет посмотреть на YouTube-канале Министерства образования и науки. Все уроки также транслировать мeдиасервис MEGOGO. За каждым классом также закреплен телеканал или медиаресурс, который в будни будет транслировать уроки для тех детей, которые не могут посмотреть их в Интернете.

Так, по классам закреплены такие телеканалы:

  • 5 класс - Плюс-Плюс и 112 Украину
  • 6 класс - ZOOM и News One
  • 7 класс - ZIK
  • 8 класс - Индиго и УНИАН
  • 9 класс - Совет и UA: Культура
  • 10 класс - UA: Первый
  • 11 класс - М1

Уроки будут проходить ежедневно, с понедельника по пятницу, до конца карантина. Каждый день они будут начинаться в 10:00.

На YouTube-канале Министерства образования в описании под каждым видео также будут домашние задания. Они будут задаваться по наиболее распространенными в стране учебниками, их можно будет загрузить онлайн."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...