Українська співачка розповіла, як їй вдалося побороти страшну хворобу

Артистка зізналася, що рік тому їй діагностували рак яєчників.

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, розповіла про страшний діагноз. Артистка зізналася, що рік тому їй діагностували рак яєчників, йдеться в "Світському житті", передають Патріоти України.

"Останній рік був дуже серйозний, емоційний. Моя мама дуже не хотіла, щоб я говорила про це, казала: "Ні, ти повинна бути здоровою!" Я приїхала в Україну показати, що я здорова, все у мене нормально. Я закликаю всіх жінок завжди перевірятися. Дівчата в 33 роки не хворіють таким, цей рак більш для дорослих людей", – розповіла зірка.

Ньютон також поділилася, які були перші симптоми раку яєчника. "Здуває живіт! Здуває, здуває... Я на спорт, я на дієту! У мене тоді все так прекрасно було, я знімалася в рекламах", – ділилася артистка.

Знаменитість додала, що вона перевіряла діагноз у декількох лабораторіях.

"Це проблема молодих людей – робота, робота, робота! Тим більше, ми тільки одружилися, у нас було весілля, все прекрасно, і тут зі мною щось не те. Операція за операцією, то одна, потім друга, потім ще одна. Але мені справді пощастило, мій лікар, вона така молода, закінчувала Гарвард, і вона сказала: "Ми не будемо тебе труїти, бо ти хочеш бути мамою". 5 років потрібно, перші 3 – ніколи не знаєш, повернеться чи не повернеться. Але я вважаю, що як себе налаштуєш, так і буде", – розповіла в інтерв'ю співачка.

Міка Ньютон і її чоловік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...