Українська співачка вперше прокоментувала чутки про свій роман з мільйонером

Майже тиждень мережею ширяться чутки про роман Наталії Могилевської з українським бізнесменом та власником місцевих бутиків Олегом Рижовим.

Кілька днів тому Наталія Могилевська з мільйонером Олегом Рижовим з'явилась на закритті Тижня моди в Києві. Вони поводились так, що спровокували чутки про роман. Вперше після світського заходу співачка відреагувала на припущення преси і публіки, передають Патріоти України.

Шанувальники розцінили романтичні кадри як своєрідне підтвердження стосунків, однак в інстаграмі артистка спростувала чутки.

Наталія Могилевська запевнила, що з Олегом Рижовим вони лише друзі. Вона зізналась, що на закритті Тижня моди в Києві вони з'явились не для того, аби пофліртувати на камеру. Як з'ясувалось, друзі заснували спільний проєкт, який презентували на UFW.

"Днями це фото викликало багато запитань і припущень про те, що за чоловік поряд. Ховайте носові хустки, сердечка і няшки, це просто мій друг", – написала Могилевська.

Співачка розповіла, що Олег Рижов – не лише власник бутиків, а й колумніст українського глянцю L'officiel Hommes. Він запропонував зірці долучитися до написання статей та вести колонку в журналі разом з ним.

Наталія Могилевська та Олег Рижов будуть ділитися з читачами своїми поглядами на гострі актуальні теми, а фахівці коментуватимуть їхні чоловічі та жіночі судження.

Знаменитість зізналась, що перша тема, яку вони будуть обговорювати публічно, – зради.

"Правда, що багато жінок знають про зради чоловіка, але закривають на це очі. Удають, що не в курсі. Або вважають, що всі чоловіки полігамні і їм потрібна молода кров! Олег, наприклад, говорить, що для чоловіка це нормально", – поділилась роздумами Могилевська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...