Українська тенісистка з важкої перемоги над росіянкою стартувала на престижному "Ролан Гаррос" (відео)

Незважаючи на різницю в класі, Еліні довелося помучитися з суперницею.

Найсильніша тенісистка України одеситка Еліна Світоліна успішно стартувала на «Ролан Гарросі» - одному з чотирьох турнірів серії «Великого шолома» з загальним призовим фондом 44,6 млн доларів, передають Патріоти України.

У стартовому раунді наша співвітчизниця, яка займає п'яту сходинку світового рейтингу, зустрічалася з росіянкою Варварою Грачовою (89-а). Незважаючи на різницю в класі, Еліні довелося помучитися з суперницею. Перший сет українці вдалося виграти лише на тай-брейку, а в другій партії одеситка поступалася в рахунку, але змогла схилити шальки терезів на свою користь - 7:6 (2), 6:4.

За подолання першого кола, що вдається нашій співвітчизниці вже вісім років поспіль, Світоліна заробила 71 037 доларів призових і в наступному раунді зіграє з мексиканкою Ренатою Сарасуа (178-а).
А ось для двох інших наших співвітчизниць виступ на «Ролан Гарросі» завершилося після першого кола. Даяна Ястремська (28-а) несподівано поступилася австралійці російського походження Дарині Гавриловій (785-а) - 4:6, 3:6, а 20-річна Катаріна Завацька (112-а) змусила понервувати восьму ракетку світу Кікі Бертенс з Нідерландів, але після виграного першого сету все ж «склала ракетку» перед більш досвідченою суперницею - 6:2, 2:6, 0:6.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...