Українська журналістка викликала істерику кремлівської пропаганд*нки словами про "труп" Росії

Інцидент стався в ефірі передачі "60 хвилин" на каналі "Росія 1"

Ольга Скабеєва

Розмірковуючи на тему спливаючого газового контракту між Росією і Україною, українська журналістка Яніна Соколовська заявила, що після рішення суду ЄС по газопроводу Opal, Москві доведеться йти на будь-які умови Києва, щоб не зірвати європейські контракти, передають Патріоти України.

"І тепер вже ви клянчити у нас: будь ласка, купіть у нас газ, дайте нам транзит. А ми вже зараз стоїмо і вичікуємо. Ми чекаємо, поки ваш "труп" акуратно пропливе повз нас", – зіронізувала журналістка.

Яніна Соколовська

Кремлівська пропагандистка Ольга Скабеєва різко відреагувала на заяву Соколовської, назвавши її слова ідіотизмом. "Головне, коли глумилися, щоб не вмерти від холоду", – додала ведуча.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...