Українські десантники провели масштабні навчання (фото, відео)

Показово, що захисники провели їх на передодні навчань російської армії, які почнуться 18 березня на кримському полігоні "Опук".

В Україні відбулися масштабні навчання підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил. Як повідомила пресслужба Командування Об'єднаних сил ЗСУ, наші воїни тренувалися відбивати напад повітряного десанту умовного противника, передають Патріоти України.

"Після отримання раптового сигналу воїни-десантники спільно з групою вогневої підтримки швидко здійснили марш, відбили та зупинили наступ в глиб нашої території сил та засобів десанту умовного противника, а також просунулись на панівні висоти та зайняли оборону", – розповів про легенду навчань командувач ОС ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Крім того, він анонсував, що невдовзі десантники братимуть участь у тренуваннях із залученням інженерних підрозділів, артилерії та армійської авіації.

Нагадаємо, за інформацією Міністерства оборони РФ, 18-19 березня на полігоні "Опук" в окупованому Криму пройде командно-штабне навчання з гвардійським десантно-штурмових Кавказьким козачим полком зі Ставрополя і гвардійським артилерійським полком з Анапи.

Десантники армії країни-агресора планують відпрацювати питання десантування особового складу і техніки на незнайомий майданчик приземлення з подальшим захопленням об'єктів умовного противника та їх утриманням до підходу основних сил з'єднання.

Крім того, агресор має намір паралельно відпрацювати висадку десантно-штурмових підрозділів на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту, а також ведення оборони морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...