Українські футболісти зазнали прикрої поразки на Європейських іграх (фото)

Збірна України з пляжного футболу програла Швейцарії (4:5) в матчі за 3 місце на Європейських іграх, які проходять в Мінську.

Українці чотири рази вели в рахунку, але кожен раз суперникам вдавалося зрівняти рахунок, а потім забити вирішальний гол. У двох випадках невдало зіграв воротар українців, який пропустив голи від свого швейцарського колеги, а також ударом зі штрафного через все поле, передають Патріоти України.

Окрасою матчу став гол капітана української команди Івана Борсука. За три з половиною хвилини до кінця зустрічі Борсук красивим ударом через себе відправив м'яч у ворота. Втім, швейцарцям також вдалося забити в наші ворота схожий гол.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...