"Українські граблі" чи "козир у кишені?": Пристайко знову обнадіює швидким поверненням полонених Мордором українців

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко повідомив, що черговий обмін полоненими з Росією буде включати в себе три групи людей.

Вадим Пристайко

Анонсований обмін буде більш складним, ніж попередній, - зазначив Вадима Пристайко, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

"Цей процес знаходиться на вирішальному етапі, але ні кількість людей, ні дату я вам не скажу. Цей обмін набагато складніше. Він складається з декількох груп, приблизно три групи людей, які хочемо обміняти", - сказав міністр.

Крім того, Пристайко, коментуючи повідомлення про те, що в останній час на непідконтрольній українському уряду частини Донбасу виносилося ряд вироків утримуваним бойовиками людям, сказав: "Це є необхідною частиною процесу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...