Українські прикордонники отримали від США штурмові катери

Вони надійдуть на озброєння 10-го оперативного загону ДПС швидкого реагування Д.О.З.О.Р. і будуть використовуватися для службово-оперативних цілей.

Safe Boat

Державна прикордонна служба отримала в своє розпорядження два катери типу Safe Boat 27 за сприяння посольства США в Україні, передають Патріоти України з посиланням на Український мілітарний портал.

Призначення такого типу катерів – патрулювання і проведення рейдів. Екіпаж складається із чотирьох осіб, проте він може брати до 20 осіб десанту в повному спорядженні.

"Катер дуже маневрений. Він здатний динамічно рухатися і швидко змінювати траєкторію ходу. У той же час він стійкий і безпечний", – зазначив виконавчий директор компанії Safe Boat International Денис Морріс.

Короткі технічні характеристики катера:

  • Довжина: 8,2 метра
  • Ширина: 2,7 метра
  • Максимальна швидкість: 47 вузлів
  • Екіпаж: 4 особи
  • Десант: до 20 осіб
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...