Українські військовослужбовці готуються захищатись від БПЛА та диверсантів (фото)

Аналогічні навчання на минулому тижні відбулись на Миколаївщині, на аеродромі "Кульбакине".

831 бригада тактичної авіації повітряного командування "Центр" провела позапланове дводенне тактико-спеціальне навчання роти охорони. Про це сповістила прес-служба самої бригади, передають Патріоти України.

Головні завдання, які відпрацьовувались під час навчань – прикриття, охорона та оборона летовища та інших найбільш важливих об’єктів частини.

Протягом двох днів військовослужбовці роти охорони авіаційної бригади відточували навички щодо протидії диверсійно-розвідувальним групам на території військової частини та аеродромі.

При цьому рота охорони також показала свою спроможність виконувати завдання за призначенням при будь-яких погодних умовах та в будь-який час доби, зокрема - при застосуванні противником безпілотних літальних апаратів.

"Військовики продемонстрували належний рівень підготовки, навченості та впевнені практичні дії при виконанні поставлених завдань", - наголосили у прес-службі бригади.

Як раніше розповідав Defence Express, 12 березня цього року аналогічні, тактико-спеціальні навчання з антитерористичного забезпечення провела 299 бригада тактичної авіації, що базується на аеродромі «Кульбакине».

Темою навчань було відбиття нападу на об'єкти бригади та вивід з під удару літаків на оперативні аеродроми.

Також нагадаємо – на початку лютого 2021 року контррозвідники Служби безпеки України викрили та припинили діяльність агентурної мережі ФСБ РФ, яка діяла на території Київської, Одеської, Миколаївської, Житомирської та Чернігівської областей.

Серед їх завдань зокрема була організація диверсій на тому ж аеродромі "Кульбакине".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...