Українського консула підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини, - ЗМІ

Злочин стався в ніч із 4 на 5 лютого в місті Бельці.

У зґвалтуванні 17-річної дівчинки в Молдові нібито підозрюється співробітник консульства України в Бельцях, передають Патріоти України з посиланням на молдовське видання NordNews.

Інформація, як стверджується в статті, підтверджена джерелами з місцевої прокуратури та Інспекторату поліції.

Злочин стався в ніч із 4 на 5 лютого в місті Бельці в секторі Дачія. Дівчина піддалася сексуальному насильству двома особами у віці 37 і 38 років.

За даними анонімного джерела, одного з двох чоловіків було затримано правоохоронними органами. Другого ще не затримали, враховуючи, що в нього дипломатичний імунітет.

Попередньо, неповнолітня родом із району Синжерей і проживає в Бельцях. Мати дівчинки поїхала на роботу за кордон.

Представники консульства України в Бельцях інформацію не коментували. Заступник глави бельцьких прокурорів Александру Челак заявив, що не знає про цю справу. Пресслужба міської поліції не підтвердила, але й не спростувала дані.

Сайт eadaily.com пише, що підозрюваний – Олександр Сторожук. "Встановлюються всі обставини, але з огляду на те, що вона [постраждала] неповнолітня, ми зобов'язані захищати її. Інших деталей поки надати не можемо", – пояснила прессекретарка Бельцький поліції Євгена Молчанова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...