Український боксер поставив на вуха Британію

Український чемпіон світу з боксу Олександр Хижняк викликав величезний інтерес у британських журналістів.

Олександр Хижняк

На фоні грандіозних успіхів Олександра Усика і Василя Ломаченка видання Sky Sports присвятило матеріал нашому аматору-середньоваговику. ЗМІ вирішило познайомити британських любителів боксу з тріумфатором світової першості-2017, передають Патріоти України.

У статті під назвою "Новий Василь Ломаченко або Олександр Усик? Знайомтеся з Олександром Хижняком" журналісти надали боксеру можливість розповісти про себе.

"Бокс – один із найпопулярніших видів спорту в світі, і не секрет, що українські боксери визнані одними з найсильніших. У нас багато чемпіонів світу за різними категоріями, скажімо, брати Клички, Василь Ломаченко, Олександр Усик, Олександр Гвоздик і багато інших. Моя головна мета – Олімпіада 2020 року, тому наступний рік дуже важливий для моєї підготовки і кар'єри", – зокрема сказав Хижняк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...