Український голкіпер став героєм матчу на Кубок Іспанії

Українець відбив два з трьох 11-метрових ударів в серії післяматчевих пенальті.

Воротар збірної України Андрій Лунін, контракт якого належить «Реалу», провів відмінний поєдинок за «Вальядолід» і допоміг своїй команді пробитися в наступний раунд Кубка Іспанії, передають Патріоти України.

Ігровий час зустрічі 1/32 фіналу на стадіоні представника третього за силою дивізіону «Марбельї» завершився внічию - 1:1 (на 35-й хвилині Лунін пропустив гол після божевільного удару суперника, а на 85-ій «Вальядолід» відігрався), а в серії післяматчевих пенальті чемпіон світу U-20 (і володар "Золотої рукавички" світової першості) відбив два з трьох 11-метрових ударів, і гості відсвяткували успіх - 4:1.

Не виключено, що ця зустріч була для самого молодого голкіпера в історії збірної України останньою у воротарському светрі «Вальядоліда». Мадридський «Реал» незадоволений тим, що 20-річний Лунін не отримує в клубі (президент «Вальядоліда» - знаменитий бразилець Роналдо) достатньої ігрової практики (всього два матчі в сезоні), і має намір відкликати українського голкіпера з оренди. Зокрема, іспанські ЗМІ повідомили, що батько Луніна вже провів переговори на предмет переходу сина з клубом «Ов'єдо», котрий обіймає 17-е місце в другому іспанському дивізіоні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...