"Український кіберальянс" припиняє роботу в Україні і вимагає вибачень від силовиків за обшуки

Адвокати "Кіберальянсу" зазначили, що звертатимуться зі скаргами до Державного бюро розслідувань щодо перевищення повноважень працівниками Нацполіції і до суду з вимогою повернути вилучене при обшуках майно.

Громадська організація "Український кіберальянс" заявляє, що припинить роботу з пошуку та реагування на кіберзагрози, доки правоохоронці не вибачаться за проведені обшуки та обвинувачення у зламі інформсистеми аеропорту "Одеса". Про це розповів член Ukrainian CyberAlliance Тім Карпинський, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс-Україна.

"Ми зупиняємо всю діяльність у цій країні, доки не буде встановлено справедливість, із наших членів не буде знято ці абсурдні обвинувачення і не буде принесено вибачення", - зазначив Карпинський.

В альянсі заявили, що припиняють усю діяльність, будь-яким чином пов'язану зі співпрацею з державними та правоохоронними органами країни.

У компанії наголосили, що не мають жодного стосунку до розміщення на табло аеропорту фотографії екоактивістки Грети Тунберг із лайливим написом англійською мовою. Крім того, члени організації нагадали, що задовго до цього прецеденту передали і керівництву аеропорту, і правоохоронним органам Одеси інформацію про наявність вразливостей у системах аеропорту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...