Український комплекс "Буковель-АД" боротиметься з військовими дронами і в Африці

Комплекс «Буковель-АД», розроблений та виробляється українською компанією «Proximus», призначений для унеможливлення використання ворожих БПЛА в зоні роботи комплексу.

Збройні Сили Марокко отримали комплекс радіоелектронної боротьби з безпілотними літальними апаратами «Буковель-АД», передають Патріоти України з посиланням на Army Recognition.

«Буковель-АД» призначений для виявлення БПЛА противника та блокування сигналів передачі даних, управління, навігації за допомогою систем позиціювання GPS/ГЛОНАСС в радіусі до 15 км.

Головним елементом комплексу є наземна станція, яка складається з декількох модулів:

  • виявлення
  • управління
  • генерації сигналів перешкод

Комплекс РЕБ "Буковель-AD" змонтований на шасі позашляховика

Сама станція може бути змонтована на різноманітних шасі (автомобілі чи то спеціальна військова техніка), а також у варіанті на тринозі.

Окрім експорту комплекси «Буковель-АD» постачаються на озброєння до Збройних Сил України, поставки куди розпочалися ще у 2016 році. Станом на сьогодні вона використовується як в районі проведення операції Об’єднаних сил, так і для прикриття важливих об’єктів у тилу, як то військові арсенали та склади Міністерства оборони України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...