Український міністр зустрівся з канадською делегацією на борту військового фрегата

Полторак висловив вдячність канадській стороні за підтримку України.

Як повідомили в Управлінні комунікацій та преси Міністерства оборони України, Полторак провів зустріч з канадською делегацією на чолі з послом Канади в Україні Романом Ващуком на борту фрегата Королівських ВМС Канади TORONTO, який бере участь у проведенні міжнародних військово-морських навчань «Сі Бриз -2019», передають Патріоти України.

Глава Міноборони висловив вдячність канадській стороні за послідовну підтримку України в ході збройної агресії Російської Федерації. «Він наголосив на важливості та ефективності тренувальної місії UNIFIER для подальшої інтеграції Збройних Сил України до НАТО», - йдеться у повідомленні.

В ході зустрічі сторони також обговорили питання подальшого співробітництва у військово-технічній сфері.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...