Український журналіст яскраво потролив речницю МЗС РФ через російську мову (відео)

Приводом послужило її обурення з приводу того, що західна преса відмовляється безкоштовно публікувати пропагандистські матеріали про країну-агресора.

Речниця МЗС Росії Марія Захарова нарвалася на жорсткий тролінг від українського журналіста Романа Цимбалюка через російську мову. Їдкі коментарі Захарової на брифінгу Цимбалюк показав у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

"Як може бути так, що Росія повторюється десятки, сотні разів на шпальтах газети, а коли Росія устами своїх офіційних осіб, дипломатів намагається прийти і розповісти, відповісти на ті питання, які, як ми розуміємо, американське суспільство дуже хвилюють, тут же місця не знаходиться. При цьому дуже цікаво, що тут же виникає пропозиція розмістити матеріал, можливо, на комерційній основі в американській пресі. Це ж просто якийсь абсурд!" – вибухнула обуренням офіційна представниця МЗС РФ.

Цимбалюк, в свою чергу, відповів на її гнів жартами, в яких фігурують ключові міфи російської пропаганди. "Ніхто не знає, що нас чекає в майбутньому. Можливо, мрії російських представників коли-небудь втіляться в життя, і стенограма брифінгу з МЗС РФ буде надрукована на головній сторінці New York Times. Ну, звичайно, російською, щоб ніхто не подумав, що російськомовних ображають", – підколов він Захарову.

Крім того, його дуже здивувало, що Росія, судячи з усього, почала економити гроші на власну "рекламу" за кордоном. "Оце чудово! Це що виходить, що в Росії почали економити на пропаганді? Шо, грошей немає? Взагалі-то барель нафти – близько $60. Тобто, на такі важливі речі, як публікація в New York Times має вистачати. Чи хочуть на шару, безкоштовно, на першій шпальті російською мовою?" – продовжив він тролити скандальну речницю МЗС Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...