Український журналіст розповів, як Путін може вирішити питання аварії МН17 (відео)

Росія і Нідерланди, ймовірно, почали переговори про врегулювання питання про аварію Boeing-777 у липні 2014 року шляхом виплат сім'ям загиблих. Адже країна-агресор ризикує опинитися перед необхідністю визнати свою присутність на Донбасі.

Про це український журналіст Роман Цимбалюк розповів у своєму відеоблозі на YouTube, передають Патріоти України.

Доказом цього він назвав зустріч президента РФ Володимира Путіна з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте на саміті G20 в Осаці. Про неї не написали на офіційному сайті Кремля.

Заступник міністра закордонних справ РФ Олександр Грушко зізнався, що між Росією та Нідерландами ведуться консультації щодо авіакатастрофи, але вони мають закритий характер.

"Тут я висуну гіпотезу - на цих таємних консультаціях вони обговорюють схему виплати компенсацій родичам загиблих. І критерій тут один - росіяни готові забашляти. Головна умова РФ - це невизнання провини російської держави за атаку на цей літак. Бог з ними, з грошима. Адже якщо Росія визнає, це означає, що у нас дуже дивна "громадянська" війна, де вуха Росії стирчать всюди. Вони і так стирчать, і ні для кого це не є секретом. Але якщо "Бук" російський, значить, всі інші ці смертоносні "іграшки", які Росія поставила туди, так - російські, ніхто їх не знаходив в шахтах", - пояснив Цимбалюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...