Українці будуть здивовані: Синоптики оновили прогноз погоди на грудень​

Сніговий шторм накриє Україну.

Погода в Україні в грудні буде зі снігом і морозами. Синоптики обіцяють опади, часом снігопади, а в деяких областях очікуються морози до -15 градусів. За даними сайту Gismeteo, в Києві у перший тиждень грудня йтиме сніг з дощем. З 7 грудня вигляне сонце і встановиться невеликий мороз: -1 вдень і -5...-6 вночі, передають Патріоти України.

Приблизно з 11 по 18 грудня в столиці обіцяють сніг з дощем. Вдень від -2 до + 2. Вночі - 1 ...-3.

18,19 і 20 грудня в Києві очікується мороз до -8...-9. Далі і аж до січня прогнозують відлигу. Вдень 0...+ 2, вночі 0...-3. Періодично сніг і дощ.

У Львові початок грудня буде холодним, але 4-5 числа ситуація кардинально зміниться з приходом істотного потепління. В середині місяця очікуються невеликі денні і більш істотні нічні морози до -8 градусів. Кінець місяця знову порадує потеплінням. Опади обіцяють бути помірними.

А ось Харків сильно замете і заморозить в середині місяця. Перша половина грудня пройде з незначним мінусом і опадами. А вже 16-21 числа синоптики обіцяють потужні снігопади і морози до -15 в нічний час. До кінця місяця знову потеплішає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...