Українці шоковані: Популярний морський курорт перетворюється на смітник (відео)

Відпочиваючі страждають від гір сміття, харчових відходів, черв'яків, гадюк і мишей.

Популярний український курорт у Кирилівці Запорізької області біля туристичної бази на Бирючому півострові потопає в горах сміття і страждає від катастрофічної санітарної ситуації. Відповідне відео, зняте біля однієї з баз відпочинку, показав у соцмережі директор Національного парку "Приазовський" Дмитро Воловик, вказавши, що ця прилегла територія не входить в зону відповідальності парку, передають Патріоти України.

"Мальовнича" картина в заповідній зоні - гори сміття, харчові відходи в пакетах, черв'яки, гадюки і миші. Так виглядає в'їзд на базу відпочинку "Любава". Сморід від смітника стоїть на всю округу", - говорить на відео Воловик.

При цьому, щоб уникнути подібного, як пише РА "Мелітополь", за відпочинок на Степко (Федотова коса) встановили збір 200 грн на добу з машини, чим викликали невдоволення відпочивальників. За зібрані кошти, як повідомляється, облаштовані пост охорони, шлагбаум, відеокамери, кожні сто метрів сміттєві баки, вивезення сміття через день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...