Українці влаштували криваві розбірки в аеропорту Барселони

На щастя, місцеві правоохоронці прибули вчасно, і учасники інциденту були затримані.​

Конфлікт двох українців, який ледь не призвів до трагічних наслідків, стався 21 серпня в аеропорту столиці Каталонії Барселони, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.zp.ua.

Повідомляється, що в ході сутички житель міста Запоріжжя напав на свого співвітчизника-дніпрянина, з яким у нього виник конфлікт, відразу, як тільки він забрав свій багаж після посадки в аеропорту.
Пізніше з'ясувалося, що зловмисник і потерпілий українець летіли одним рейсом із Запоріжжя до столиці Каталонії. Запорожець, за свідченням очевидців, сідав на борт літака тверезим, але в процесі польоту вживав алкоголь. Очевидно, градус напоїв був досить високим, так як чоловіка «потягнуло на пригоди», і він став скандалити, а пізніше і спровокував конфлікт з іншим пасажиром.
Після того як літак здійснив успішну посадку в аеропорту Барселони, чоловік будучи добре «напідпитку» отримав багаж і дістав звідти ніж, за допомогою якого він вирішив з'ясувати стосунки з співвітчизником з Дніпра.
Свідками того, що відбувається стали інші пасажири, які розповіли, що кров'ю потерпілого було залито всю підлогу аеропорту.

На щастя, місцеві правоохоронці прибули вчасно, і учасники інциденту були затримані.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...