Українці з вищою освітою можуть отримати офіцерське звання за 4 місяці

Військова підготовка на кафедрі проводиться за державним замовленням коштом держбюджету, передбачених на утримання ЗСУ та інших військових формувань, та — на контрактній основі для надання фізичним особам платних послуг у галузі вищої освіти.

На кафедрі військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського є можливість отримати офіцерське звання за 4 місяці, передають Патріоти України з посиланням на АрміяInform.

Така можливість є у громадян, які вже мають ступінь вищої освіти не нижче ніж бакалавр. В такому разі заняття проводяться щотижня з понеділка до суботи упродовж 4 місяців.

Такий вид підготовки дозволяє отримати офіцерське звання за 4 місяці по військово-обліковій спеціальності «Бойове застосування механізованих з’єднань, військових частин і підрозділів».

Загалом на кафедрі здійснюється підготовка за 11-ма військово-обліковими спеціальностями.

Військова підготовка на кафедрі проводиться за державним замовленням коштом держбюджету, передбачених на утримання Збройних Сил України та інших військових формувань, та — на контрактній основі для надання фізичним особам платних послуг у галузі вищої освіти. Перша категорія студентів обов’язкову підписує контракт для служби у ЗСУ і після закінчення здобуття освіти йде до війська.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...