"Укропопесиміст": Ексватажок терористів "ДНР" здивував прогнозом по Донбасу (відео)

Один з перших ватажків "ДНР" Ігор Стрєлков поділився думкою про те, що чекає Донбас найближчим часом на тлі інформації про розведення військ.

Стрєлков впевнений: особливого статусу жителям окупованого Донбасу чекати не варто, передають Патріоти України.

В інтерв'ю пропагандисту Максиму Калашникову Стрєлков заявив наступне: "Не буде ніякого особливого статусу, і всі це прекрасно розуміють. У тому числі розуміє це і Зеленський, який обіцяє своєму оточенню, мовляв, "обіцяйте все що завгодно, а вішати будемо потім"".

Ексватажок "ДНР" нагадав, що в Україні території Донбасу вказані як "тимчасово окуповані" на рівні законодавства, тому вони не можуть отримати ніяких особливих прав до зняття цього закону.

Разом з тим, Калашников і Стрєлков зійшлися на тому, що в Кремлі "втомилися" від ОРДЛО і все йде до того, що Донбас повернеться під контроль України. Крім того, Стрєлков вибухнув критикою в бік Росії через те, що той нібито "залишив" підтримку псевдореспублік. "Всі аналоги шахраїв, злодіїв і мерзотників в Кремлі є. Єдине, чого не знайти в Кремлі, це нормальних людей".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...