Une vie d’amour: Закохані одружилися після ... 70 років розлуки (фото)

Закохані зустрілися через втрату своїх других половинок і зрозуміли – тепер вони знову будуть разом.

Справжнє кохання не закінчується ніколи. Це доводить історія Фреда Пола та Флоренс Харві, які нещодавно одружилися після майже 70 років розлуки. Про такий справді унікальний випадок розповіло видання CNN, передають Патріоти України.

Фред і Флоренс познайомилися ще 68 років тому в Канаді. Підлітки одразу сподобалися один одному. Вони гуляли допізна, тихенько цілувалися після уроків та ходили на концерти.

Фред Пол в юності

Флоренс згадує один красивий ритуал, який Фред робив для неї. Закохані жили на різних берегах місцевої затоки. Тому хлопець кожного вечора упродовж двох років вмикав перед сном світло на ґанку. Так він бажав своїй дівчині солодких снів.

Справжня трагедія у стосунках сталася, коли Фреду виповнилося 18, а Флоренс – 15. Хлопець на рік переїхав в Торонто через нову роботу. Коли він повернувся, дівчини вже не було поруч. Вона переселилася разом із сім’єю в інше місто.

Флоренс Харві в молодості

Минали роки, обоє закоханих одружилися на інших людях та завели свої сім’ї. Вже в поважному віці вони змогли знайти один одного – допомогли внуки. Тому час від часу зідзвонювалися, щоб привітати зі святами.

У 2017 році Флоренс попрощалася зі своїм чоловіком, з яким вони провели разом цілих 57 років. За цей час подружжя виховало аж 5 дітей. Через 2 роки горе сталося в сім’ї Фреда. Його дружина померла через серйозні проблеми зі здоров’ям.

Флоренс дізналася про це, тому вирішила подзвонити, щоб підтримати Фреда. В той вечір вони згадували все: внуків, сім’ю та щасливі спільні спогади.

Краєвиди нічного міста, ніжні погляди та зізнання у коханні – зробіть ковток улюбленого червоного сухого від SHABO та запам’ятайте цей особливий вечір на смак.

Через кілька місяців Флоренс поїхала в Торонто. Жінка дуже хотіла нарешті побачити Фреда. Бабуся і дідусь провели три дні разом і оголосили рішення, яке шокувало їх сім’ї, – вони будуть одружуватися. Більше розлуки не буде.

Священик, який узаконив церковний шлюб, назавжди запам’ятав клятву Флоренс. Це були одні із найзворушливіших слів у його житті. "Фред, ти був першим хлопцем, який проводив мене додому, коли я була підлітком. Думаю, ти будеш і останнім", – сказала Флоренс до Фреда.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...