"Упирі і злісні виродки!": Улюблений актор Путіна вибухнув гнівом у бік РФ

Скандальний актор Олексій Панін різко розкритикував сучасних росіян, назвавши їх "упирями і виродками".

Олексій Панін

Подібне висловлювання Панін опублікував на своїй сторінці в Instagram. Також він задався питанням, чому в Росії "живуть найбільш злі люди", передають Патріоти України.

Панін додав, що мова вже йде не про окремих людей. За словами артиста, "вся нація збожеволіла". Олексій назвав росіян "суспільством злісних виродків", які ненавидять усе довкола себе.

"Злі, заздрісні упирі! Їм плювати на людську біду! Вони залишають сотні тупих коментарів під постом із голою ср*кою в Instagram, а дивлячись в очі дівчинці, яка помирає і якій потрібна допомога, роблять вигляд, що їх це не стосується", – заявив артист.

Відзначимо, його пост був видалений, проте пізніше Панін опублікував його повторно, повідомивши, що його записи часто видаляються. Наразі запис знову зник зі сторінки російського актора.

У бесіді з російським виданням ФАН актор уточнив, що не планував лаяти співгромадян. До значної частини росіян він ставиться позитивно. Однак існує низка людей, чия поведінка для нього є неприйнятною. Зокрема, мова йде про вандалів, убивць і хамів.

"У мене негативне ставлення до людей, які дозволяють собі викидати сміття з машини на проспекті, у мене негативне ставлення до людей, які закликають знищувати геїв, і у мене негативне ставлення до людей, які називають дітей, хворих на ДЦП, виродками. Ось до таких людей у мене негативне ставлення", – пояснив артист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...