Уряд Британії планує закрити на карантин усіх жителів віком понад 70 років

Літнім британцям заборонять виходити з дому протягом тривалого періоду часу, а також приймати відвідувачів. Продукти і медикаменти їм доставлятимуть до дверей.

Уряд Британії планує на місяці закрити на карантин усіх жителів віком понад 70 років. Як заявив міністр охорони здоров'я Метт Хенкок, офіційне рішення влади про це буде оголошено у найближчі тижні, повідомляє ВВС, передають Патріоти України.

Згідно з планом уряду, британцям віком понад 70 років не можна буде виходити з дому протягом тривалого періоду часу, щоб убезпечитися від коронавірусу. Також буде заборонено приймати відвідувачів, а продукти і медикаменти їм доставлятимуть до дверей.

Загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в Британії за даними на суботу, 15 березня, становила 1140, майже 38 тисяч осіб були протестовані. Аналізи на коронавірус наразі беруть тільки у пацієнтів лікарень.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон має намір закликати британські компанії виробляти більше апаратів штучної вентиляції легень та іншого медичного обладнання якомога швидше, щоб допомогти Національній службі охорони здоров'я впоратися з епідемією. Крім того, влада орендує тисячі ліжок у приватних лікарнях, якщо це буде необхідно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...