"Урожайний Місяць", або Перша осіння повня: Що потрібно, а що не можна робити

Астрологи кажуть про те, що позитивний чи негативний вплив люди можуть відчувати протягом семи днів.

У середу, 2 вересня, на небі буде перша осіння повня, яку в народі називають "Урожайним Місяцем", передають Патріоти України з посиланням на 1RRE.

Астрологи кажуть про те, що позитивний чи негативний вплив люди можуть відчувати протягом семи днів: три дні до Повного Місяця, в день Повного Місяця і три дні після, тобто шанс змінити своє життя на краще у кожного з'явиться в період з 30 серпня до 5 вересня 2020 року.

Чого очікувати від Повного Місяця

Цей Повний Місяць буде спірним і неоднозначним, і негативним чином позначиться на емоційному здоров'ї кожної людини. Він пройде в знаку Зодіаку Риби, що означає підвищену емоційність і чутливість кожної метеозалежної людини. Романтичні настрої і хворобливе сприйняття критики вийдуть на перший план, через що може вирости кількості конфліктів у суспільстві.

Також вплив знака Риби значить знижену концентрацію уваги в справах, що стосуються раціональної сторони життя людини. А ось сторона чуттєва і інтуїтивна будуть головними. Всі важливі рішення до людей під час впливу повного місяця можуть приходити практично підсвідомо, а деяким навіть уві сні.

Міняти своє життя кардинально під впливом спірного Повного Місяця астрологи не радять. Важливо запам'ятати або записати всі ідеї і думки, щоб після, коли буде можливість обміркувати їх більш раціонально і холодно, приступити до реалізації.

У період Повного Місяця не можна перенапружуватися фізично, так як мислення спрямоване більше в творчу сторону і в сторону відпочинку. Брати на себе фінансові зобов'язання також протипоказано, так як під час впливу Повного Місяця можна вплутатися в небезпечну аферу.

Повний Місяць наповнює енергією тих, хто давно і серйозно розставив життєві пріоритети. Якщо мета поставлена давно, можна сміливо починати діяти в напрямку її досягнення.

Важливо уважно ставитися до свого самопочуття. В Повний Місяць можливі головні болі, підвищене серцебиття, безсоння, депресивні стани і спалах необґрунтованої агресії. Астрологи радять в складний період налаштовуватися на позитив і не нарікати на долю.

Що можна і не можна робити в Повний Місяць

Силу Повного Місяця кожна людина може використовувати собі на благо. Головне - дотримуватись основних рекомендацій астрологів.

В Повний Місяць можна:

  • загадувати бажання і будувати грандіозні плани;
  • приділяти увагу творчості і активному відпочинку;
  • жертвувати свій час для допомоги оточуючим;
  • робити генеральне прибирання в навколишньому просторі, в думках і почуттях;
  • розставляти життєві пріоритети.

Заборонено в Повний Місяць:

  • приймати важливі рішення і реалізовувати нові ідеї;
  • сваритися і з'ясовувати відносини;
  • зловживати шкідливою їжею і алкогольними напоями;
  • братися за справи, що вимагають підвищеної працездатності та концентрації уваги;
  • стригтися, робити манікюр і погоджуватися на хірургічні операції різної складності.

В Повний Місяць можна тренуватися і сідати на дієту, можна відпочивати і проводити час з близькими людьми. Токсичних співрозмовників краще уникати, так як емоційний фон ослаблений впливом Повного Місяця.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...