"Ущербна дурепа!": Популярний телеведучий жорстко посварився з фанатками

Остапчук вступив у суперечку з "хейтерами" в мережі.

Володимир Остапчук нарвався на критику в мережі через скандальну історію про своє розлучення з Оленою Войченко - жінка звинувачує колишнього чоловіка в зрадах і безвідповідальному ставленні до їх дітей. Ситуація навколо телеведучого, учасника останнього сезону "Танців з зірками" останнім часом стала предметом гарячих обговорень і суперечок, у тому числі і в профілі шоумена в Instagram, передають Патріоти України.

Так, під крайньою публікацією милого фото Остапчука з дітьми підписники підняли тему зруйнованого шлюбу через нібито інтрижки знаменитості, і деякі оцінки були досить категоричні.

Сам же "об'єкт критики" не став зволікати з відповіддю на невтішні висловлювання на свою адресу, йне соромився у виразах, навіть у розмові з жінками. У підсумку в коментарях під постом зав'язалася неабияка сварка - з лайкою та образами.

Одну з підписниць Остапчук назвав "закомплексованою ущербною дурепою", яка "лізе в чуже життя" і "приймає на себе роль прокурора". Телеведучий порадив дівчині Світлані Мазепі "сидіти вдома і тримати свою думку при собі", і також додав, що вона взагалі повинна подякувати йому за те, що приділив дорогоцінні 20 секунд на відповідь.

Такі різкі слова прозвучали після того, як підписувачка назвала Остапчука "людиною-г**ном", віщуючи йому самотність у старості через нинішні вчинки.

Груба "отвєтка" Остапчука обурила й інших його фоловерів, тож шоумен вирішив побалакати і з ними, закликаючи відписатися від його профілю в мережі.

До речі, раніше Остапчук розповідав, що всі негативні висловлювання розгніваних підписників на свою адресу трактує як бажання зробити його кращим та загартувати. Так, телеведучий в одному зі своїх постів перед цим дякував "хейтерам".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...