Усіх контактних осіб переводять на самоізоляцію: Через коронавірус у президента Офіс глави держави працює в "особливому режимі"

Глава держави перебуватиме на ізоляції і працюватиме під наглядом лікарів дистанційно. Так само, як і керівник президентського Офісу Андрій Єрмак.

Офіс президента працює в особливому режимі від початку карантину, усі хто спілкувався з інфікованим коронавірусом президентом України Володимиром Зеленським, перебуватимуть на ізоляції до отримання негативного тесту на COVID-19. Про це повідомила прессекретар глави держави Юлія Мендель, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

За її словами, у понеділок більшість співробітників Офісу президента робили тести на COVID-19. Дехто вже отримав результати, хтось іще чекає. «Офіс президента працює в особливому режимі від початку карантину: в Офісі міряють температуру, ходять в масках, дотримуються дистанції, у всіх є дезінфектори, до того ж, частина працівників, за можливості, перейшла на дистанційну роботу, або відбувається чергування», - розповіла Мендель.

Вона зазначила, що ті, хто не зробив тестів на COVID-19 з тих чи інших причин, зроблять їх протягом тижня. «Усі, хто спілкувався близько з президентом, перебуватимуть на ізоляції до отримання негативного тесту», - наголосила вона.

Також Мендель зазначила, що усі, хто контактував з президентом та керівником його Офісу Андрієм Єрмаком, поінформовані задля перевірки та проходження самоізоляції. Офіс Президента повідомлятиме про стан здоров`я тих, хто захворів.

Прессекретар зауважила, що президент почувається добре. З усіх симптомів коронавірусної хвороби він має тільки невелику температуру. Глава держави перебуватиме на ізоляції і працюватиме під наглядом лікарів дистанційно. Так само, як і керівник президентського Офісу Єрмак. «Ми всі сподіваємося на якнайшвидше одужання та легку форму протікання хвороби як президента, так і керівника його Офісу», - додала вона.

Офіс президента закликає всіх ретельно ставитися до свого здоров’я і не нехтувати карантинними нормами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...